Post by kostbiwislajut on Feb 17, 2022 14:44:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде неограничени токени ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Planet Forever 2022 version ▞▞▞
забавно
Слушај, овај гме је невероватан, али играм га на свом Самсунг лаптопу и некако бих волео да користим васд или стрелице. Нервирају ме стално куцкање по кликеру, покушао сам да држим кликер и било је мало лакше али ме је прст заболео и уморио се. Ако можете, можете ли додати опцију за коришћење васд или тастера са стрелицама? Хвала - колега навијачу
Велика посуда за бебе кеља
ова игра је ееее најбоља игра! у суштини све је бесплатно. Тоааакоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо кот волимеееее! Дефинитивно захтевам да се цене за различите ликове... хмммм.....па, јефтиније, али је разумна цена.... (тешко је добити)
Опседнут сам игром! Има толико песама, нивоа и још много тога. Ажурирајте да бисмо могли да добијемо још један низ нивоа, толико волим игру да је играм са својим млађим братом који има 8 година, а ја имам 9 година. Настави са добрим радом! Хвала...
Систем опруга је покварен. "Ох, превршили сте услове за три звездице? НЕМА ЗВЕЗДА ЗА ВАС!" каже покварена игра. Осим тога, супер је
боооо
То је забавна игра, али откључавање пакета нивоа захтева превише церења за новчиће и звезде.
Ова игра тако кул једе гради и игра што више животиња мачка је прва октупос следећи пацов следеће многе животиње лете као пчела супер!!! Игра ми се свиђа ова игра вов
тешко је добити звезде.
УЖАСНО. Овде нема много за рећи, јер све што добијам је насловни екран са црним квадратом у средини. Када га додирнете, само вас води до црног екрана! ДОНТ ДОВНЛОАД.
Забавно и једноставно
Овај ниво игре је забаван и задовољавање играња игре је добро, али сваки пут када желите да играте нови ниво морате да гледате 50 реклама за новчиће осим ако не желите да играте кроз све нивое изнова и изнова док не добијете три звездице на свим они су преко целе ове игре једноставно похлепни, неки нивои коштају драгуљ који можете добити само ако их купите правим новцем.
Tasty Planet Forever Azione kwva
добро је за када желите да убијете време. али учините то лакшим да добијете цоинз јеезз
Заиста добра игра, не морам да тражим веб да бих играо ову игру!
можете ли да имате трећи део игре и да прва животиња буде пас и нека звучи као пас, а друга животиња буде златна рибица и нека звучи као златна рибица и нека трећа животиња буде носорог и нека то буде звучи као носорог и нека 4. животиња буде кенгур и нека звучи као кенгур и нека 5. животиња буде летећа патка и нека звучи као патка, а 5. животиња треба да буде Марс и нека не говори ништа и позови ажурирајте 1.1.3 и извршите ажурирање на Дан захвалности у 12:00 поподне (22. новембар) (подне), молим вас.
Игра је солидно јасна и забавна! Мој једини проблем је мултиплаиер. То није мултиплаиер као 2 или плави. Молимо вас да га промените
Свиђа ми се игра, али видео сам овог ИоуТубе гејмера који може да промени кожу од гоо чудовишта и хоботнице. Пробао сам, али не могу!
Свиђа ми се сама идеја. Али ови нивои су смешни! Предмети могу да вам униште поене, ваш лик је супер осетљив на додир, што повећава ваше шансе да не можете да избегнете ове предмете који вам одузимају поене и још много тога. Уф!
Одлична игра генерално, али не свиђа ми се како је потребно толико времена да се заврши ниво
Tasty Planet Forever Laga wvb
Игре су сјајне, али ствар је зашто сваки пут када завршим ниво 12 онда након тога добијем тако мало новчића као искрено, али игре су одличне, па будите сигурни да ми се не свиђа када играм тхуррур и добијем око 20 новчића на томе, тако да можете надоградити тај проблем
Tasty Planet Forever Action hfx
То је копија бу
Забавно, али постоје два велика проблема: контроле су превише лабаве, тешко можете да контролишете колико брзо идете. И морате да КУПИТЕ пакете следећег нивоа?! Какво је то срање?! Извините, али деинсталирам.
одлична игра, али након мало играња би се срушила и сав мој напредак би нестао
Мрзео сам то толико заостајање. Срање је што га никада више нећу играти. ТОЛИКО ЈЕ САМ!
Исправите више грешака.
Забаван концепт, али бодовање се заснива на савршеним трчањима, а не на било чему другом.
Невероватно, вау, каква сјајна игра која изазива зависност и савршен начин да проведемо време док смо сви заглављени код куће
Смешна мачка НА МНОГЕ ОГЛАСА
ЗАР НЕ МОЖЕ ДА ЈЕ ПАКОВ СЛОНОВОВЕ!?
Tasty Planet Forever Aksiyon yza
не могу да инсталирам на комп реците како могу постојати велики обозавалац
У реду је, али не играм много
Олакшајте добијање новчића и звезда.
Skins for Minecraft PE Araçlar mqhs
У реду је, иако се чини да морам да завршим сваки ниво 100 посто да бих добио довољно новчића да пређем у следећи свет
Фуј
Било је забавно гкме, али није било другог појма или си морао нешто да урадиш неко време да би се нешто друго десило
Мој лаптоп се сам деинсталирао да би ослободио саце и сада немам назад своје сачуване податке. Изгубио сам све своје светове које сам откључао (сваки свет осим црне рупе) и изгубио све своје 3 звездице на сивом свету који је требало да уради. Вратите моје куповине.
Ово је у реду игра, али рекламе долазе код вас као Оглас Оглас Оглас Оглас Оглас Оглас Оглас Оглас Оглас Оглас Оглас Па бар код мене
Одличан узорак! Начин да се опустите и опустите.
Није кул. Када се померим ту је велика 🐀😭😭😭😭😭😭 не преузимај игру толико је ружна.
то је само мачка и љубичаста лопта, то је забавно и чудно у исто време
зашто си тако дуго држао полуге за своје квикове и кваркове.
Чудно застрашујуће цоол